Naslovna Bijeljina Ubijen dvadesetčetvorogodišnjak iz Lopara

Ubijen dvadesetčetvorogodišnjak iz Lopara

NTV Arena |
3615
Policija Republike Srpske

U toku 24 sata riješeno je krivično djelo ubistvo, saopšteno je iz PU Bijeljine.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u saradnji sa Policijskim službenicima Odjeljenja za potrage i kriminalističko obavještajne analize UKP  MUP-a RS Banja Luka,  lišili su slobode lice Đ.B. (1991) iz Jablanice opština   Lopare, zbog postojanja osnovane sumnje da je počino  krivično djelo „Ubistvo“ izvršeno nad  prijavljenim nestalim licem L.S iz Jablanice opština Lopare.

Naime , Policijskoj upravi Bijeljina 17. maja, prijavljeno je da se lice  L.S.(1994),  15.05.2018. godine oko 22.00 časa udaljio iz porodične kuće u mjestu Jablanici, opština Lopare, te da mu se nakon toga gubi  svaki trag.

“Nakon sveobuhvatne pretrage terena i preduzimanjem niza operativnih i istražnih  mjera i radnji, 18. maja lišen je  slobode Đ.B. iz Lopara , koji je u toku kriminalističke obrade  priznao da je u svojoj  porodičnoj kući u Jablanici opština Lopare lišio života L.S u noći 15.05.2018.godine,  te da je tijelo uklonio iz  kuće kako bi prikrio dokaze, a potom   isto sakrio u  jednom napuštenom i devastiranom objekatu u mjestu Jablanica opština Lopare, gdje je  tijelo i  pronađeno od  strane policijskih službenika”, navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina zajedno sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina, preduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i dokumentovanja krivičnog djela „Ubistvo“

Izvor:NTV Arena

Ostavite komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of