Naslovna Društvo Zaječarsko Arena“ u Bijeljini je spremna za najjače navijanje i najbolje druženje,...

Zaječarsko Arena“ u Bijeljini je spremna za najjače navijanje i najbolje druženje, danas otvaranje u 16:30.

Bijeljina danas |
825

Danas u 16.30 sati, u centru Bijeljine, na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića, prvi put će biti otvorena velika navijačka fan zona „Zaječarsko Arena “.Fan zona „Zaječarsko arena” biće otvorena za vrijeme trajanja SP u fudbalu „Russia 2018″ od 14. juna do 15. jula
Prva utakmica SP „Russia 2018″ počinje u 17 h u Moskvi na stadionu Luzhniki u kojoj će tradicionalno igrati domaćin Mundijala tako da će snage odmjeriti reprezentacije Rusije i Saudijske Arabije.

„Šator sa 500 sjedećih mjesta i 24m2 led ekranom je spreman da dočeka i prve navijače. Očekujemo veliku posjećenost, posebno u noćima kada bude igrala reprezentacija Srbije.”- rekli su organizatori.
Fan zona „Zaječarsko arena” će biti mjesto najjačeg navijanja i najboljeg druženja uz brojne takmičarske igre, kladionice uživo, info pultove, food corner.

„Obzirom na to da je velika zainteresovanost na našoj Facebook stranici, imamo razloga da vjerujemo da će “Zaječarsko Arena” zaista biti pravo utočište za sve ljubitelje fudbala odakle će se čuti najglasnija podrška reprezentaciji Srbije”, dodaju organizatori.
„Zaječarsko Arena” biće otvorena tokom Mundijala svaki dan u vrijeme igranja svih utakmica.

Izvor:Bijeljina danas

Ostavite komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of